Képgalériánkban részletesen bemutatjuk appartmanjainkat, hogy a képeket látva el tudja dönteni, megfelelnek-e az Ön igényeinek.

Általános információk:
Címünk: H-8784 Kehidakustány, Petőfi u. 5.
Telefon: 06-83-334-133, 06-30-368-3510, 06-70-3600-466
e-mail cím: ibolya.vendeghaz@axelero.hu, vagy appartman@partnerpont.hu

Kehidakustány végeredményben két falu "összenövéséből" alakult ki. A Thermálfűrdő Kehida és Kustány között van, az általunk bemutatott négy appartman pedig Kustányban, a két falut összekötő főút és a kustányi Petőfi u. sarkán található. A fűrdő kb. 800 méterre van tőlünk.
"Házon belül" található egy általunk üzemeltetett kis csemege bolt, ahol alapvető élelmiszereken túl hűtött üdítőitalok, sörök, borok, dohányáruk vásárolhatók. Rendelésre kedves vendégeinknek minden reggelre friss pékáruval tudunk szolgálni.
Az udvarunkon kényelmesen lehet parkolni, közvetlenül az appartmanház előtt, valamint a domb felé eső fűves telekrészen játszhatnak a gyerekek vagy akár a felnőttek is.
Szabadtéri tűzgyújtásra, bográcsolásra, hússütésre is van lehetőség.
Az appartmanházunkban négy önálló, jól elszeparált appartman található. Két földszinti és két emeleti. A szobákban cirkófűtés van, így télen-nyáron használható. A fürdőszobákban és konyhákban biztosított a folyamatos melegvíz ellátás (nem fogy el, mert gáz rendszerű vízmelegítő van). Minden szobában színes televízió szolgálja a kellemes időtöltést, a Magyarországon fogható fontosabb adók elérésével. Minden szobában kis hűtőgép, mikrohullámú sütő található. Az appartmanok amerikai konyhával rendelkeznek, mosogatóval, előkészítővel és főzőlapokkal. A konyha területén található egy kis étkező is.
A fürdőszobák teljesen felszereltek, törölközőt biztosítunk.
A szobákban egy franciaágy és egy önálló heverő van, kívánságra természetesen pótágyat is tudunk biztosítani.


Várjuk szeretettel.